MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli masz młodą cukinię, to zetrzyj ją razem ze skórką na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Na obiad zrób najlepsze placki z cukinii. Są pyszne, chrupiące i nie za tłuste. Poznaj trzy sprawdzone triki na idealny przysmak

Placki z cukinii. Krok 2

Jeśli masz młodą cukinię, to zetrzyj ją razem ze skórką na dużych oczkach tarki. Starszą cukinię obierz, przekrój na pół, wydrąż nasiona i dopiero zetrzyj.

Zobacz również

Już w najbliższą niedzielę, Kiermasz Pełen Cudów w Gietrzwałdzie

Już w najbliższą niedzielę, Kiermasz Pełen Cudów w Gietrzwałdzie

Tragedia na drodze. Auto uderzyło w drzewa, zginął kierowca

Tragedia na drodze. Auto uderzyło w drzewa, zginął kierowca

Polecamy

Życiowe rewolucje, przypływ gotówki i gorące uczucie. To czeka cię w lipcu

TYLKO U NAS
Życiowe rewolucje, przypływ gotówki i gorące uczucie. To czeka cię w lipcu

Lody dla ciebie i twojego psa. Zrobisz je nawet z 2 składników

TYLKO U NAS
Lody dla ciebie i twojego psa. Zrobisz je nawet z 2 składników

Latem robię placki z młodych ziemniaków. Wychodzą chrupiące i pyszne

HIT DNIA
Latem robię placki z młodych ziemniaków. Wychodzą chrupiące i pyszne